Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné stoly
- Dizain material a super prakticky
Velmi prakticky stol a stolicky do zahrady. Totalne prakticky pri rozlozeni do zahrady. Tento obchod je fakt dobry.
- veľmi praktický
TOP
- Super balkónový stolík. Vyzerá veľmi kvalitne. Je vyrobený z krásneho dreva. Cena bola vynikajúca a dodanie rýchle. Som veľmi spokojná s nákupom. Ďakujem Vám veľmi pekne.
- Stolik je ľahký,rýchlo zložený, elegantný
Stol je veľmi pekný! moderny súhlasí z vyobrazenim. Mam ho umiestnený na balkóne vyzerá nadčasov.
Vsetko super, komunikacia, rychlost dodania, tovar splnil ocakavanie po vizualnej aj kvalitativnej stranke. Dakujem.
skladnosť a veľký rozmer
- Stabilita..
- Uzamknutie pred sklopením..
- Pevnosť..
- Uzamknutie stola proti zloženiu..
Jednoduché zloženie, spokojnosť aj s materiálom. Primeraná cena kvalite tovaru.
Linder Exclusiv PICNIC MC330871 80x60x66,5 cm
Pridané: 21. apríla 2024
(naposledy upravené 21. apríla 2024)
Zakúpený v svet-trampolin.sk
- Ľahká manipulácia
- Mohol byt pevnejší
Ako kúpený vo výpredaji je dobrý ale viac ako 50 euro by som za to nedal. Slabý materiál a kvalita zvarov nič moc. Hrdzavie na počkanie.
dobrý výrobok za dobrú cenu
v rozloženom stave trocha nestabilný
mam už druhý stolík a super,cenovo tiež.
- výrobok je ako z čias nášho socializmu - nepresne vŕtané diery, nepresné ohyby, zrejme sa Číňania držia hesla, že u nás si zákazník vie poradiť a dorobí si zakúpený výrobok svojpomocne
Nepríjemne ma prekvapila informácia z návodu, že stôl treba chrániť pred dažďom a silným vetrom. Nepamätám si, že by som toto bol postrehol pri čítaní informácií na webe obchodu, dokonca ani to, že je to čínsky výrobok, nie český ( ako sa mi zdalo z popisu na webe ). Uvidíme, ako dlho bude slúžiť k spokojnosti, či nezačne o dva roky hrdzavieť - na záhrade, pod holým nebom sa mi nedá chrániť ho pred dažďom.
Pevný stôl.
- kvalita a krajší ako je vyobrazený
Výborný stôl pre náhodné návštevy do záhrady na sedenie a podávanie jedla. Je skladovateľný, pekne sa dá zložiť a odložiť. Farba mi vyhovuje aj jeho prevedenie v kombinácii s kovovými nohami, ktoré sa skladajú pod dosku stola. Výborný výrobok, odporúčam.
- Tovar sa my perfektne hodi na terasu
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »